O NAS

UNIPOR D.O.O.

Smo podjetje, specializirano za proizvodnjo fasadnih dekorjev in štukatur. Lahko se pohvalimo z dvajsetletno tradicijo.
Poleg domačega tržišča pokrivamo tudi področje Italije, Hrvaške, Švice, Avstrije in Nemčije.

Zelo veliko pozornost posvečamo kvaliteti naših izdelkov. Večina naših produktov je v osnovi iz stiroporja, lahko pa jih izdelamo iz mineralne volne ali pa ognjevarnih materialov.
Nudimo štiri cenovne razrede produktov: STANDARD, STARK, MINERAL in serijo MONOLITH, ki je primerna za obnovo in restavratorstvo kulturno zgodovinskih objektov pod varstvom zavoda za kulturno dediščino ZVKD.
Vsako našo stranko obravnavamo individualno, zato si poleg serijske proizvodnje lahko naročite profile po vaši želji, se odločite za 3D izris vašega objekta in našo montažo.
Pri vaši odločitvi vam strokovno svetujemo, projekt pa lahko z roko v roki vodimo tudi z vašim arhitektom. Oglejte si našo ponudbo, z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja.

NAŠ PROGRAM OBSEGA

Fasadne štukature, ornamenti, fasadni dekorji, fasadni profili, stebri, pilastri, kapiteli, simse, vogalni kamni, portal, okenski profili, nadokenski profili, podokenski profili, napušč, profili za napušč, fasadne letve, fasadni elementi, okrasni profili, rozete, fasadni venci, simsi, okenske obrobe, utori na fasadah, kanali na fasadah, fasadni paneli iz novega programa.
Naši projekti in dejavnosti so:
Obnova objektov kulturne dediščine
Obnova zgodovinskih objektov
Obnova spomeniško zaščitenih objektov
Energetska prenova stavb kulturne dediščine
Kreativne fasade
Lepe fasade
Moderne fasade
Starinske fasade
Profili iz stiroporja
Restavriranje štukatur